Stichting Visitatie Woningcorporaties en Woonbond bereiden samen huurders voor op visitatie!

NIEUWS
04-11-2015

14 oktober 2015 is er een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen WKA (Woonbond Kennis- en Adviescentrum) en SVWN (Stichting Visitaties Woningcorporaties Nederland) met als doel het gezamenlijk aanbieden van visitatietrainingen. Daarmee is expertise gebundeld van twee partijen: van SVWN als ‘bewaker’ van de kwaliteit van het landelijke visitatiestelsel en van het WKA als specialist in het geven van cursussen en trainingen aan huurdersorganisaties in Nederland.

Er ligt nu een gezamenlijk aanbod voor huurdersorganisaties om zich goed voor te bereiden op de visitatie. De sterkere positie van de huurdersorganisatie door de nieuwe woningwet is een extra reden om in het visitatieproces goed beslagen ten ijs te komen. Het is een manier om je te presenteren als een serieuze gesprekspartner.

Mechteld van der Vleuten van SVWN en Gisèle Holdert van WKA hebben een informatief en praktisch programma samengesteld dat zowel  ‘in company’ als in Utrecht als dagcursus wordt aangeboden. Voor data en meer informatie over het programma klik hier.


Vraag het Claudia

Vraag versturen