Rhiant - goed op weg naar nieuwe zakelijkheid

NIEUWS
15-03-2018

Rhiant, visitatieperiode 2013 - 2016

De visitatiecommissie herkent in Rhiant een gedreven organisatie, die goed op weg is gegaan naar een ‘nieuwe zakelijkheid’. Inmiddels staat er een frisse en energieke organisatie klaar om in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een grote bijdrage te leveren aan de volkshuisvesting.

Belanghebbenden vinden Rhiant zonder uitzondering een degelijke partner, waarmee het goed zakendoen is.

Bestuurlijke reactie:
“De visitatie was een intensief traject waar we de komende jaren ons voordeel mee kunnen doen om als organisatie verder te groeien. De kritische kanttekeningen zijn voor ons van grote waarde om verder te bouwen aan de sociale volkshuisvesting binnen onze gemeente,  aan de inzet van mensen en middelen en onze Corporate Governance.”

Lees hier het rapport en de bestuurlijke reactie.

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.


Vraag het Claudia

Vraag versturen