Beter Wonen IJsselmuiden: ‘het gaat om de mensen’

NIEUWS
27-06-2018

Visitatieperiode 2014 – 2017

Beter Wonen heeft de lijn en de kwaliteit die tijdens de vorige visitatie al zichtbaar was vastgehouden, sterker, wat de visitatiecommissie betreft is die nog beter geworden. “Bij het zien van de prestaties van Beter Wonen vlamt onze liefde voor kleinere corporaties weer op. De visitatiecommissie is onder de indruk van de betrokkenheid en professionaliteit van de medewerkers van Beter Wonen IJsselmuiden. Er wordt als vanzelfsprekend vanuit de huurders en de gemeenschap gedacht en gewerkt.”

 

De belanghebbenden zijn unaniem tevreden over Beter Wonen IJsselmuiden. Zowel de gemeente als de huurdersorganisatie, welzijnsorganisaties, collega corporaties zijn lovend over Beter Wonen IJsselmuiden. Terwijl ze tegelijk ook vertellen waar er discussie over is geweest. Bepaald niet kritiekloos.

 

Uit de bestuurlijke reactie:
De mooiste aanbeveling voor ons is; “wat de visitatiecommissie betreft mag Beter Wonen bescheiden blijven en hoeft ze niet perse buiten te vertellen waar ze goed in is. Als ze het maar goed blijft doen.”

Beter Wonen is trots op de inhoud van het rapport en de daarbij behorende scores. Dit is echter geen reden om achterover te leunen. 

 

Lees hier het visitatierapport en de bestuurlijke reactie: https://www.visitaties.nl/visitatierapporten/stichting-beter-wonen-ijsselmuiden-2  

Beter Wonen IJsselmuiden deed mee aan het visitatie experiment: https://www.visitaties.nl//visitatie-experiment-vernieuwing-maatschappelijk-gesprek 

 

Leest hier nieuwsbericht van Beter Wonen IJsselmuiden over de visitatie:  https://bwij.nl/over-ons/overig/visitatie 

 

Alle visitatierapporten zijn openbaar. Ze worden door de corporatie op de eigen website geplaatst en zijn tevens te vinden op https://www.visitaties.nl/visitatierapporten. Om recht te doen aan het resultaat van een intensieve periode van gesprekken en onderzoek, en om belangstellenden uit te nodigen kennis te nemen van de bevindingen van de visitatiecommissie en de bestuurlijke reactie van de gevisiteerde corporatie, geven wij enkele highlights van nieuw gepubliceerde rapporten weer in een kort nieuwsbericht. Deze berichten zijn natuurlijk per definitie veel te kort, maar zijn vooral bedoeld als uitnodiging om het rapport te lezen en de informatie daarin te benutten voor de toekomst.

 


Vraag het Claudia

Vraag versturen